ACBEL
کمپانی AcBel از سال 1983 و در زمینه تجهیزات الکترونیکی، آغاز به کار نمود که تا کنون و با تکیه بر تجارب گذشته و استفاده از کارشناسان حرفه ای ، توانسته است در دنیای منابع تغذیه سوئیچینگ دارای نام و اعتبار ممتازی باشد. کمپانی AcBel بیشتر به صورت OEM فعالیت می کند.
کمپانی AcBel از سال 1983 و در زمینه تجهیزات الکترونیکی، آغاز به کار نمود که تا کنون و با تکیه بر تجارب گذشته و استفاده از کارشناسان حرفه ای ، توانسته است در دنیای منابع تغذیه سوئیچینگ دارای نام و اعتبار ممتازی باشد. کمپانی AcBel بیشتر به صورت OEM فعالیت می کند
فعالیت های OEM (اخذ سفارش برای تولید محصول با نام و مارک سفارش دهنده) این کمپانی بسیار بیشتر از فعالیت های مارکتینگ آن ، در بازار جهانی موفق بوده است. در این زمینه لازم به یادآوری است که کمپانی AcBel سازنده و طراح اصلی پاور در برخی از مدل پاور های برندهای Asus, Chieftec, Coba, Cooler Master, Gigabyte, Lian Li, Thermaltake, … می باشد که با نگاهی به برندهای مذکور، متوجه موفقیت این کمپانی در زمینه فعالیت OEM خواهید شد.
AcBel که همواره نامی بزرگ در صنعت تولید منبعتغذيه به شمار میآید، تا چند سال پیش در کشورمان از اعتبار خوبی برخوردار بود تا اینکه تعداد بسیار زیادی از مدلهای مشابه و تقلبی اين منبعتغذيه با نام AcBel وارد بازار ایران شد و تا حد بسیار زیاد و قابل توجهی از اعتبار این شرکت در میان هوادارانش کاست.
LENOVO
لِنُوُو (به انگلیسی: Lenovo) شرکت رایانهای چینی و چندملیتی است، که از بزرگترین شرکتهای تولید و توزیعکننده لپتاپ، رایانه شخصی، تجهیزات جانبی و دیجیتالی در دنیاست.
دفاتر مرکزی شرکت لنوو در شهرهای پکن و موریزویلِ کارولینای شمالی قرار دارند. این شرکت با نام اصلی «لِجند» (Legend) در سال ۱۹۸۴ توسط لیو شوانژی در شهر پکن تأسیس شد و در سال ۱۹۹۳ با پیشی گرفتن از دو شرکت اِیاِستی و کامپک به بزرگترین تولیدکننده داخلی رایانه در چین تبدیل گشت. شرکت لجند به سال ۱۹۹۹ به مقام بزرگترین فروشنده رایانه شخصی در منطقه آسیا-اقیانوسیه (به غیر از کشور ژاپن) دست یافت و به منظور نوآوری در تولید رایانه و تأمین نیازهای مشتریان خود، اقدام به ایجاد چند مرکز تحقیق و توسعه نمود.
این شرکت، نام «لنوو» را در سال ۲۰۰۳ برای خود برگزید که برگرفته از «Le» ابتدای «Legend» و «novo» به معنای «نُوین» در زبان لاتین میباشد. (نام چینی آن: 联想 در پینیین: liánxiǎng به معنای «تداعی ایدهها» یا «خلاقیت» است لنوو دو سال بعد از این تاریخ با واحد مربوط به تولید رایانه شخصی شرکت آیبیام ادغام شد و و این واحد را که پیشتر زیانده بود به سوددهی رساند و میزان فروش آن در سطح جهان افزایش یافت. طبق برآوردهای دو شرکت تحقیقاتی و مشاورهای فناوری اطلاعات گارتنر و آیدیسی در ماه اکتبر سال ۲۰۱۰، شرکت لنُووُ چهارمین شرکت بزرگ فروش رایانه شخصی در دنیا اعلام شد. (سه شرکت دیگر به ترتیب اچپی، ایسر و دِل بودند) گارتنر میزان رایانههای فرستاده شده به نقاط مختلف جهان توسط شرکت لنوو را ۹٫۱۴ میلیون واحد تخمین زد. در سال ۲۰۱۲ لنوو با ارسال ۱۳٫۸ میلیون دستگاه رایانه، پس از اچپی، در رتبه دوم قرار گرفت.
در سطح جهانی، لپتاپهای تینکپد و رایانههای رومیزی تینکسِنتر که به همراه بستههای نرمافزاری تینکوَنتِج ارائه شده و همچنین نمایشگرهای تینکویژن و انواع لوازم جانبی رایانه را شامل میشود. این شرکت برای بازار داخلی چین، رایانه سرور و سایر ابزارهای دیجیتالی را نیز ارائه میدهد. لنوو محصولات خود را با تولید دوربین دیجیتال، تلفن همراه و تجهیزات شبکه نیز توسعه بخشیده است.
از رقبای شرکت لنوو در بازار رایانه میتوان به اچپی، دل، ایسر، ایسوس، اپل و توشیبا اشاره کرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.